Uw droomwoning gevonden?

Voorkom verborgen gebreken en laat ons uw woning voorafgaand aan de koop inventariseren op mogelijk aanwezige asbesthoudende materialen.

Heeft u een woning op het oog dat voor 1994 is gerealiseerd? De kans is groot dat hier asbesthoudende bouwmaterialen in zijn verwerkt.

De aankoop van een huis is voor veel mensen de meest kostbare beslissing van hun leven. Het is dan ook verstandig om voorafgaand aan de koop u te laten informeren over de bouwkundige staat van het huis en over de mogelijk aanwezige, asbestverdachte materialen. Ook met het oog op juridische geschillen en aansprakelijkheid achteraf.

Laat daarom vóór het sluiten van de koopovereenkomst een grondige inspectie uitvoeren. Als u zich als koper niet aan de onderzoeksplicht houdt, is het erg lastig om de verkoper van de woning aansprakelijk te stellen, mochten er onverhoopt toch asbesthoudende materialen worden aangetroffen na de verkoop.

  • Met een bouwkundige keuring en een asbestinspectie voorafgaand aan de koop, krijgt u een goed beeld van de staat van het huis. Met een grondige inspectie voorkomt u teleurstellingen en juridische problemen rondom ‘verborgen gebreken’.