Asbestsubsidie

Met het oog op gezondheid en milieu is er bij de overheid een budget beschikbaar ter asbestsubsidie waar u als particulier, bedrijf of instelling gebruik van kunt maken. Voor meer informatie hierover of om ondersteuning in de aanvraag hiervoor te ontvangen neemt u contact op met Dalmulder Milieumanagement uit Venhuizen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces.

Subsidieregeling bij asbest

Sinds januari 2013 is er een subsidieregeling van kracht op asbesthoudende daken, genaamd de ‘Subsidieregeling verwijderen asbestdaken’. Met deze regeling wilt het Ministerie van Infrastructuur en Milieu de verwijdering van asbestdaken in Nederland de komende jaren versnellen. Dat is uiteraard niet vreemd aangezien duurzaamheid en bescherming van het milieu steeds hoger in het vaandel staat. Bovendien is asbest verwijderen gunstig voor de gezondheid van de mens. In augustus 2016 is er dan ook vijf miljoen euro extra beschikbaar gesteld, wat betekent dat het ministerie in totaal 75 miljoen euro voor asbestsubsidie uittrekt. Wilt u weten of u recht heeft op deze subsidieregeling bij asbest of heeft u hulp nodig bij de aanvraag hiervoor? Dalmulder Milieumanagement kan voor u het hele proces begeleiden en coördineren; van de subsidieaanvraag bij asbest tot uitvoering en oplevering.

Service van Dalmulder

Wanneer u beroep doet op onze expertise, zetten wij ons altijd in om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Hierbij staan korte lijnen en een toegankelijke werkwijze continu centraal. Zo staan wij klaar voor lokale particulieren, bedrijven en gemeentes. We denken voortdurend mee met u als klant en doen er alles aan om u geheel te ontzorgen. Op die manier pakken wij uw vraagstuk praktisch en accuraat aan en zorgen we voor een oplossing naar uw wensen zonder dat u hier onnodig veel tijd en kosten aan kwijt bent. Vanuit Venhuizen komen wij bij u langs in onder meer Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder tot aan zelfs Flevoland en Friesland.

Interesse in een subsidie voor asbest verwijderen? Dien uw vraag of opdracht in door contact op te nemen met Dalmulder Milieumanagement. Hiervoor belt u naar 0228 75 32 72 / 06 134 00 989 of maakt u gebruik van het online formulier. Wij gaan binnen kort tijdbestek voor u aan de slag.

KOMT U IN AANMERKING?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.