Chroom-6 Onderzoek

Chroom-6 Onderzoek

Chroom kennen we allemaal als het mooie, glimmende stukje bumper van een dure auto, maar Chroom 6 werd in verschillende materialen en producten verwerkt. Het werd gebruikt voor het vervaardigen van roestvast staal, maar ook in geconserveerd hout dat in de industrie, in hout en tuintoestellen werd gebruikt.

Wanneer is een Chroom 6 onderzoek nodig?

Bij werkzaamheden waarbij de kans bestaat dat chroom-6 vrijkomt en blootstelling kan optreden, is het verplicht dat u als werkgever beheersmaatregelen neemt om deze blootstelling te voorkomen of tot een zo laag mogelijk niveau te reduceren. 

Door monsters te nemen kunnen wij vaststellen welke stoffen aanwezig zijn en in welke mate. Dit is van essentieel belang om de gezondheid en veiligheid van mensen en het milieu te waarborgen.

In het lab worden middels geavanceerde technologieën de monsters geanalyseerd. Het  monsternameproces is van groot belang bij het vaststellen van de aanwezigheid van schadelijke stoffen, zoals chroom-6 en (zware) metalen, in verschillende omgevingen

Bij Dalmulder Milieumanagement BV helpen wij u met dit onderzoek en geven wij advies om dit veilig aan te pakken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vragen?
Neem gerust contact op.

0228 – 753 272

Contactaanvraag

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een onafhankelijk milieu-adviesbureau dat u bijstaat in milieukundige projectbegeleiding, u voorziet van eerlijke adviezen, duidelijke rapportages- en klantvriendelijke ondersteuning.

  Bezoekadres:

  Dalmulder Milieumanagement BV
  Kerkweg 30
  1606 AR Venhuizen

  Telefoon: 0228 75 32 72
  E-mail: info@dalmuldermm.nl