Contra expertise

Contra expertise

Heeft u vragen of twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatierapport, dan kunnen wij voor u een contra-expertise uitvoeren van het asbestinventarisatierapport.

Wij toetsen het rapport aan de huidige wet- en regelgeving. Ook kunnen wij het veldwerk opnieuw voor u uitvoeren. Let wel; een asbestinventarisatie is een momentopname. Één belangrijk advies kunnen wij u al geven: in een rapport mag een asbestinventarisatiebureau u nooit verplichten tot het uitvoeren van welk aanvullend onderzoek dan ook.

Aanvullende onderzoeken vloeien voort uit de wet- en regelgeving. Een asbestinventarisatiebureau gecertificeerd conform het procescertificaat asbestinventarisatie kan naar deze wet- en regelgeving verwijzen en u alleen een zeer dringend advies geven.

Vragen?
Neem gerust contact op.

0228 – 753 272

Contactaanvraag

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een onafhankelijk milieu-adviesbureau dat u bijstaat in milieukundige projectbegeleiding, u voorziet van eerlijke adviezen, duidelijke rapportages- en klantvriendelijke ondersteuning.

  Bezoekadres:

  Dalmulder Milieumanagement BV
  Kerkweg 30
  1606 AR Venhuizen

  Telefoon: 0228 75 32 72
  E-mail: info@dalmuldermm.nl