Diensten

U

ASBESTONDERZOEK

7

Contra Expertise

7

Chroom-6

7

Monstername- & analyse

7

Asbest ONDERZOEK

Een asbestonderzoek omvat het volledig inventariseren van alle asbesthoudende of asbest besmette producten zonder of met destructief onderzoek, waarbij de bouwkundige integriteit van het gebouw of object kan worden aangetast. Dit onderzoek is geschikt voor het aanvragen van een omgevingsvergunning/ sloopmelding. Het asbestinventarisatierapport dient als leidraad voor de saneerder 

Contra Expertise

Heeft u vragen of twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatierapport, dan kunnen wij voor u een contra-expertise uitvoeren van het asbestinventarisatierapport.

Wij toetsen het rapport aan de huidige wet- en regelgeving. Ook kunnen wij het veldwerk opnieuw voor u uitvoeren. Let wel; een asbestinventarisatie is een momentopname. Één belangrijk advies kunnen wij u al geven: in een rapport mag een asbestinventarisatiebureau u nooit verplichten tot het uitvoeren van welk aanvullend onderzoek dan ook.

Aanvullende onderzoeken vloeien voort uit de wet- en regelgeving. Een asbestinventarisatiebureau gecertificeerd conform het procescertificaat asbestinventarisatie kan naar deze wet- en regelgeving verwijzen en u alleen een zeer dringend advies geven.

Monstername- en analyse

Heeft u twijfels over een toepassing of deze al dan niet asbest bevat? Dalmulder Milieumanagement BV kan ter plaatse een materiaalmonster nemen en deze laten analyseren door een geaccrediteerd laboratorium. Wij kunnen ervoor zorgen dat binnen 24 uur de uitslag bij u bekend is. De analyse wordt uitgevoerd door middel van diverse microscopische technieken. Zodoende kan er worden aangetoond of het daadwerkelijk om asbesthoudend materiaal gaat.

Chroom-6 onderzoek

Een chroom 6 onderzoek is een onderzoek waarbij inzichtelijk wordt gemaakt of, waar en in welke hoeveelheid er conserveringslagen aanwezig zijn, waarin chroom 6 is toegepast. Wij kunnen een chroom 6- en (zware) metalen onderzoek voor u uitvoeren op locatie.

In het lab worden middels geavanceerde technologieën de monsters geanalyseerd. Het  monsternameproces is van groot belang bij het vaststellen van de aanwezigheid van schadelijke stoffen, zoals chroom-6 en (zware) metalen, in verschillende omgevingen. Door monsters te nemen kunnen we vaststellen welke stoffen aanwezig zijn en in welke mate. Dit is van essentieel belang om de gezondheid en veiligheid van mensen en het milieu te waarborgen.

Vragen?
Neem gerust contact op.

0228 – 753 272

Contactaanvraag

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een onafhankelijk milieu-adviesbureau dat u bijstaat in milieukundige projectbegeleiding, u voorziet van eerlijke adviezen, duidelijke rapportages- en klantvriendelijke ondersteuning.

  Bezoekadres:

  Dalmulder Milieumanagement BV
  Kerkweg 30
  1606 AR Venhuizen

  Telefoon: 0228 75 32 72
  E-mail: info@dalmuldermm.nl