Milieuadvies

Dalmulder Milieumanagement uit Venhuizen biedt deskundig milieuadvies in de vorm van milieukundige begeleiding tijdens de asbestsanering. Wanneer u ons inschakelt komt een van onze experts bij u op de saneringslocatie langs om de wettelijk verplichte begeleiding uit te voeren. Hierin zijn wij uiteraard voortdurend eerlijk, laagdrempelig, deskundig en accuraat voor optimale kwaliteit.

Begeleiding volgens de norm

Wanneer uit het bodemonderzoek blijkt dat de grond met asbest verontreinigd is, spreekt men over maatschappelijk belang om dit te laten saneren. Asbestsanering is dan de oplossing, maar eveneens een noodzakelijk kwaad. De wet bodembescherming stelt een aantal eisen aan de sanering, zoals milieukundige begeleiding volgens de norm SIKB-BRL 6000. Hierin staat Dalmulder Milieumanagement graag voor u klaar. Onze deskundige komt bij u op de bouwlocatie langs om toezicht te houden, te notuleren, te rapporteren en ervoor de zorgen dat u de gestelde saneringsdoelstelling bereikt. Zo kunnen wij voor u het gehele saneringsproject begeleiden. Wij beschikken over alle nodige kennis en zijn volledig onafhankelijk.

Toegankelijk en professioneel

Dalmulder Milieumanagement is expert op het gebied van asbest, bodem en kwaliteitszorg en staat vanuit Venhuizen klaar in onder andere Den Helder, Enkhuizen, Hoorn en regio’s zoals de kop van Noord-Holland, Friesland, de Zaanstreek, het Gooi en Flevoland. Te allen tijde gaan wij snel, eerlijk en pragmatisch te werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hanteren korte lijnen, denken met u mee en leveren professioneel resultaat. Onze laagdrempeligheid is precies onze kracht: wij willen het u niet lastiger maken dan het al is. Wij zetten ons in om u met ons milieuadvies en -begeleiding te ontzorgen.

Neem voor vragen of een afspraak contact op met milieuadviesbureau Dalmulder Milieumanagement via 0228 75 32 72 en 06 134 00 989 of het online contactformulier. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor een duidelijke indicatie van de kosten vooraf.

DALMULDER MILIEUMANAGEMENT KAN VOOR U HET GEHELE SANERINGSPROJECT BEGELEIDEN.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.