Asbestanalyse door monstername

Bij twijfel over of een toepassing of object met asbest besmet is, is een asbestanalyse door monstername een snelle optie voor bevestiging of uitsluiting. Dalmulder Milieumanagement uit Venhuizen voert het nodige onderzoek uit om voor u te bepalen of er sprake is van asbest. Door onze snelle werkwijze zijn wij in staat binnen 24 uur de uitslag aan u bekend te maken.

Professionele analyse

Wanneer u ons inschakelt voor een asbestanalyse door monstername, komen wij uiteraard bij u op locatie langs. Onze expert neemt ter plaatse een materiaalmonster af van het betreffende gebouw, toepassing of object. Vervolgens zullen wij het monster langsbrengen bij een geaccrediteerd laboratorium voor een uiterst professionele en zorgvuldige analyse. Het onderzoek gebeurt door middel van diverse microscopische technieken, wat het mogelijk maakt aan te tonen of het daadwerkelijk om asbesthoudend materiaal gaat. Dat maakt bij vermoeden van asbest een monster afnemen een uitstekende preventieve optie die u op lange termijn op tijd en kosten zal besparen. Overigens ontvangt u de uitslag van de monsteranalyse al binnen 24 uur van ons, zodat u in geval van positief resultaat tijdig in kunt grijpen.

microscope-1-1424913-640x480

Onze asbestservice

Is de uitslag van de asbestmonsteranalyse ongunstig en is er inderdaad sprake van verontreiniging? Dalmulder Milieumanagement biedt op nog diverse andere gebieden omtrent asbest, bodem en kwaliteitszorg passende ondersteuning. Zo zijn wij in te schakelen voor asbest- en bodemonderzoek, milieukundige begeleiding of een contra-expertise. Te allen tijde gaan wij laagdrempelig, snel en uiteraard vakkundig voor u te werk. Daarbij staan wij klaar voor allerhande instellingen in de gehele regio Venhuizen, Den Helder, Hoorn en zelfs daarbuiten in de Zaanstreek, het Gooi, Flevoland en Friesland.

Maak een afspraak of stel uw vragen door contact op te nemen. U bereikt Dalmulder Milieumanagement via tel. 0228 75 32 72 of 06 134 00 989 of het online contactformulier. Een vrijblijvende offerte op maat aanvragen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.