Over ons

Wij zijn een adviesbureau dat deskundig en betrouwbaar is en tevens opereert vanuit een grote verantwoordelijkheid voor deze sector.

Dalmulder Milieumanagement BV is opgericht door Paul Dalmulder. Na jaren lang werkzaam te zijn geweest voor een landelijk en gerenommeerd ingenieursbureau op het gebied van sloop, asbest- en bodemonderzoek en tevens werkzaam te zijn geweest in de GWW-sector, besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met het concept van Dalmulder Milieumanagement BV menen wij een nieuw soort dienstverlening aan te kunnen bieden. Toegankelijk en vertrouwd.

Onze activiteiten zijn ondergebracht in de sectoren asbestonderzoek, milieukundige project begeleiding bodemsaneringen, en advies en kwaliteitszorg. Bij de uitvoering van onze opdrachten, groot of klein, staat “zorgvuldigheid" en “pure kwaliteit" hoog in het vaandel. Bij de uitvoering van onze projecten staat het belang van de klant centraal. Wij denken met u mee, zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Tevens werkt Dalmulder Milieumanagement BV samen met een aantal uitstekende onafhankelijke partners op het gebied van asbest- en bodemonderzoek en kwaliteitszorg, zodat we alles onder één dak kunnen aanbieden.