Over ons

Dalmulder milieumanagement b.v.

Wij zijn een milieuadviesbureau dat deskundig en betrouwbaar is, opererend vanuit een grote verantwoordelijkheid voor deze sector.

Dalmulder Milieumanagement BV is opgericht door Paul Dalmulder in 2016. Na jaren lang werkzaam te zijn geweest voor een landelijk en gerenommeerd ingenieursbureau op het gebied van sloop, asbest- en bodemonderzoek en ook werkzaam te zijn geweest in de GWW-sector, besloot hij op eigen benen te gaan staan. Met het concept van Dalmulder Milieumanagement BV menen wij een nieuw soort dienstverlening aan te kunnen bieden. Toegankelijk en vertrouwd.

 

Onze activiteiten zijn ondergebracht in asbest- en chroom 6 onderzoek, monstername & analyses en advies & kwaliteitszorg. Bij de uitvoering van onze opdrachten staat zorgvuldigheid en kwaliteit centraal. Bij de uitvoering van onze projecten staat het belang van de klant op de eerste plaats. Daarnaast werkt Dalmulder Milieumanagement BV samen met een aantal uitstekende onafhankelijke partners.

daarom dalmulder Milieumanagement bv

U

ASBESTONDERZOEK

Contra Expertise

Chroom-6

Monstername- & analyse

Vragen?
Neem gerust contact op.

0228 – 753 272

Contactaanvraag

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een onafhankelijk milieu-adviesbureau dat u bijstaat in milieukundige projectbegeleiding, u voorziet van eerlijke adviezen, duidelijke rapportages- en klantvriendelijke ondersteuning.

  Bezoekadres:

  Dalmulder Milieumanagement BV
  Kerkweg 30
  1606 AR Venhuizen

  Telefoon: 0228 75 32 72
  E-mail: info@dalmuldermm.nl